Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik


Hrvatski Crveni križ  u četvrtak, 13.listopada 2016. godine  provodi 44. Sabirnu akciju „Solidarnost na djelu 2016.“ kao zajedničku akciju svih društava Crvenog križa, pod nazivom „Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija“.

Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik u akciji će prikupljati novčana sredstva a za poklonjeni novac sugrađanima će biti uručeni bonovi zahvalnosti (u protuvrijednosti novčanog priloga) ovjeren pečatom našeg Društva.

Od sredstava prikupljenih u prošlogodišnjoj akciji Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik uplatilo je 10% u fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa a od preostalih sredstava kupljeni su  paketi s prehrambenim proizvodima za određeni broj korisnika, nabavljeni su udžbenici za školu, sudjelovalo se u kupovini opreme za zagrijavanje prostora udruzi u Vukovaru, uplaćena je donacija udruzi „Kamenčići“ iz Šibenika te se sufinancirala kupovina slušnog aparata za socijalno ugroženu osobu.

Ukoliko nam vremenske prilike dopuste, novčana sredstva prikupljat će se u četvrtak 13.10.2016.  ispred zgrade Crvenog križa u vremenu od 9:00 do 12:00 sati. Pozivamo sve naše sugrađane da se i ove godine uključe u našu tradicionalnu Sabirnu akciju „Solidarnost na djelu“. Zahvaljujemo se na podršci i potpori koju su nam pružali u svim proteklim akcijama.

¨Milenijska fotografija¨ 40 godina dobrovoljnog darivanja krvi

Solidarnost na djelu